Vrijdagavond 30 oktober huldigt Alkmaar de sportkampioenen van het seizoen 2014-2015. Tijdens een wervelende avond in de Hoornse Vaart worden in de categorieën sporter, sportploeg, sporttalent en aangepast sporter prijzen toegekend. Nieuw dit jaar is dat naast het oordeel van een vakjury met topcoaches, de publieksstem voor 25% meetelt.

Inmiddels is het traditie om Alkmaarse sporters en verenigingen te eren. Ook dit jaar zijn er weer velen die met hun prestaties op nationale en internationale podia Alkmaar Sportstad op de kaart hebben gezet.

Topsport Alkmaar en Alkmaar Sport N.V. selecteerden de volgende genomineerden:

Sporters: Réka Loczi (synchroonzwemmen), Koen Verweij (schaatsen), Ramon Slot & Michelle Veenstra (ballroom dansen) en Neal van de Kamer (judo).

Sporttalenten: Yannick van der Kolk (judo). Stef Smits (turnen), Job de Ruiter (schermen), Nina Schippers (skiën) en Sam van Etten (biljarten).

Sportploegen: Alkmaarsche Boys (voetbal mannen), WV Noord-Holland (dames ploegentijdrit wielrennen) en Alvoco/RTC Volleybal (meisjesploeg ICG).

Aangepast sporters: Rolf Schrama (zeilen), Peter Kool en Linda Huisman (handbal sv Koedijk) en Vios E-Hockey.

Inloop voor het Sportgala is om 19.00 uur, aanvang 19.30 uur. De toegang is gratis maar aanmelden is wel noodzakelijk, dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op de foto de winnaars van het seizoen 2013-2014.

Pin It
Bekeken: 3497x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/