De werkzaamheden aan en rondom het nieuwe station vorderen goed. De bestrating van het trottoir en de parkeervakken langs de huizen aan de Stationsweg zijn afgerond. Ook de herinrichting van het voormalige busstation voor het historische gebouw is bijna gereed. Van maandag 19 tot en met woensdag 21 oktober is de Stationsweg zelf aan de beurt.

Maandag wordt de toplaag van het huidige asfalt verwijderd. Tijdens het frezen blijft de Stationsweg toegankelijk voor verkeer. Dinsdag wordt het deel tussen de St. Josephstraat en de Stationstraat geasfalteerd en is dan ontoegankelijk voor alle verkeer.

Woensdag wordt het gedeelte tussen de Stationstraat en de toegang naar het busstation geasfalteerd en zal dan gesloten zijn. Ook wordt deze dag de belijning en markering op de Stationsweg aangebracht.

Via een loopstrook blijft het voor reizigers, ook de mindervaliden, mogelijk van en naar het station te komen.

Het project stationsgebied Alkmaar is een samenwerking van ProRail, NS en de gemeente Alkmaar. Meer informatie op alkmaar.nl/stationsgebied.

Pin It
Bekeken: 3947x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/