Tijdens de brainstormbijeenkomst over de viering van het 500-jarig bestaan van de Grote Kerk in 2018  zijn volgens de gemeente Alkmaar veel leuke en creatieve suggesties gedaan. Ruim honderd enthousiaste deelnemers bedachten meer dan evenzoveel ideeën, suggesties en plannen voor een feestelijke viering in 2018. De gemeente roept inwoners op om het overzicht te bekijken en eventueel ontbrekende ideeën toe te voegen.

Suggesties die werden gedaan zijn onder meer: een drone de kerk van binnen laten filmen, een lichtspektakel, een eigen postzegel, een schilderwedstrijd, extra kaasmarkten in de kerk en het laten maken van een kerk van chocolade. Er wordt een projectorganisatie opgericht die met de suggesties aan de slag gaat.

Wethouder Anjo van de Ven (OPA): “Het is geweldig om te zien hoe er door zoveel Alkmaarders is meegedacht over de invulling van het jubileumjaar. Ik ben er van overtuigd dat we er samen iets moois van gaan maken. Bij dit jubileum hoort een grootse viering!”

Het totaaloverzicht van aangedragen ideeën is te bekijken op de website van de Grote Kerk.

Pin It
Bekeken: 3494x
https://www.malkelapagading.com/situs-slot-mahjong/ https://simacan.pesawarankab.go.id/slot-demo/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://dorsekgacor.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/usaklub-slot.html https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/