De bibliotheek in De Rijp gaat verhuizen en wordt dan meteen opnieuw ingericht. De verhuizing vindt plaats van donderdag 19 november tot en met maandag 30 november. De bibliotheek dan gesloten en is ook niet telefonisch bereikbaar. Dinsdag 1 december is iedereen van harte uitgenodigd om de geheel vernieuwde bibliotheek te ontdekken.

Tijdens de verhuizing kan men voor lenen en/of inleveren van materialen terecht in de andere vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard. Verlenging van leenduur kan via bibliotheekkennemerwaard.nl. Op de website staan ook de openingstijden van de andere locaties.

De inrichting van de bibliotheek in De Rijp krijgt vormgeving volgens het landelijk bibliotheekwinkelconcept. Inrichting, presentatie, collectie en website vormen hierbij één geheel. De collectie voor zowel volwassenen als kinderen wordt aantrekkelijk gepresenteerd in verschillende 'werelden'. De inrichting is sfeervol, eigentijd, uitnodigend en beschikt over een leestafel, studie- en werkplekken en moderne media.

Vanaf de heropening gelden andere openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Het nieuwe adres van de bibliotheek is Jan Ploegerlaan 1c, 1483 VR, De Rijp.

Pin It
Bekeken: 3987x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/