Vorige week ontving Stichting Medische Kindercirkel Alkmaar (SMKA) uit handen van het Lions bestuur 2015 hun wensen voor de kinderafdeling van het Medisch Centrum Alkmaar. Dankzij het grote succes van de tweede Lichtjesavond Alkmaar kon alles op lijstje gedoneerd worden.

Naast het SMKA koos de organisatie van de Lichtjesavond nog enkele goede doelen. Deze editie ontvingen het Alkmaars Songwriter Collectief, Waterscouting Marco Polo Alkmaar, Kanovereniging Odysseus en de Reddingsbrigade Noord-Holland Noord ook een (financiële) bijdrage.

Marga Ott, bestuurslid van het SMKA, geloofde haar ogen niet toen ze alles zag: een spelcomputer, fotocamera, tablet, speelgoed voor boven de bedjes, een borstvoedingstoel en meer. "Het lijkt wel pakjesavond. We zijn ongelooflijk blij dat wij dit jaar het goede doel van jullie evenement waren", glunderde ze.

De stichting heeft als doel de beleving van het zieke kind en het gezin te verbeteren. Denk hierbij aan een internetcafé op de tienerafdeling, fleurige muurdecoratie op de afdelingen en een bioscoop op de kinderafdeling. De Stichting is een initiatief van medewerkers van de MCA afdeling kindergeneeskunde.

Sinds 2012 bouwt Lionsclub Alkmaar aan een nieuwe club. De groep bestaat uit jonge en enthousiaste mensen uit de regio Alkmaar die de gedachte ?we serve ? van de Lions onderschrijven en een groot maatschappelijk belang dienen. Zij stellen hun netwerk beschikbaar en zetten zich belangeloos in voor mensen en organisaties die hulpbehoevend zijn.

Pin It
Bekeken: 4189x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/