Verdraagzaamheid en respect. Vanuit die kernwoorden werd zaterdagavond in Alkmaar een fakkeltocht gelopen. Voor veel mensen een mooi moment om hun betrokkenheid te tonen aan een verandererende en ogenschijnlijk steeds harder wordende wereld. Om te laten zien dat je met respect om wil gaan met anderen en iedereen gelijke kansen gunt.

Het idee voor deze fakkeltocht komt uit de koker van GroenLinks raadslid Mireille Sampimon die ook het college van Burgemeester en Wethouders wist te overtuigen van het belang van een dergelijke tocht. Vandaar dat die om 18.00 uur als eerste van start gingen vanaf de grote Kerk. Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp volgde de stoet op de voet en maakte deze foto's. Een uitgebreidere reportage is te vinden op onze Facebookpagina.

 

Pin It
Bekeken: 4945x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/