Zondagavond zijn 35 patiënten die maandag een operatie zouden ondergaan gebeld door het Medisch Centrum Alkmaar met de mededeling dat hun operatie niet kon doorgaan.

Zondagavond was een brandlucht geroken in het OK-gedeelte van het ziekenhuis. Er werd verwacht dat de zes operatiekamers maandag niet gebruikt zouden kunnen worden, dus werden de patiënten die voor een van die operatiekamers ingepland stonden afgebeld.

De oorzaak van de brandlucht bleek te liggen in vastgelopen lagers in het luchtbehandelingssysteem. Deze moesten eerst worden vervangen voor de operatiekamers weer veilig gebruikt konden worden.

Spoedgevallen en de geplande operaties in de andere operatiekamers konden wel doorgaan. Maandagmiddag werd gemeld dat de problemen waren opgelost.

De afgebelde patiënten worden zo snel mogelijk geïnformeerd over een nieuwe datum waarop hun operatie kan plaatsvinden.

 

Pin It
Bekeken: 5558x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/