Vrijwilligers van het Leger des Heils collecteren van 30 november tot en met 5 december in gemeente Alkmaar. De opbrengst is bestemd voor het buurtwerk, waarmee het Legervele mensen bijeen brengt onder meer tijdens wekelijkse inloopochtenden of -middagen. Zo strijden de stichting tegen eenzaamheid en sociale uitsluiting.

Steeds meer mensen doen een beroep op de hulp van het Leger des Heils, bijvoorbeeld in de vorm van voeding, gebruikte kleding of schuldhulpverlening. Een groeiende groep mensen heeft moeite om het hoofd boven water te houden. Bovendien voelen steeds meer mensen zich eenzaam.

Het Leger des Heils wil iedereen steunen die nergens anders terecht kan, ongeacht achtergrond of levensovertuiging. In 2014 hielp de stichting bijna 60.000 mensen met professionele zorg en begeleiding: van maatschappelijke opvang tot verslavingszorg en van jeugdzorg tot reclassering. Wekelijks worden inloopochtenden, gezamenlijke maaltijden en andere activiteiten georganiseerd.

Voor deze en nieuwe projecten krijgt het Leger des Heils geen subsidie. Onder de noemer ‘Samenleven doe je dus niet alleen’, organiseert het Leger des Heils in veel plaatsen dan ook een deur-tot-deurcollecte.

Pin It
Bekeken: 3610x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/