Dinsdagavond is een auto op de Hoeverweg (N512) bij Egmond aan den Hoef bij een inhaalmanoeuvre over de kop geslagen.

De bestuurder wilde ter hoogte van het tankstation op de Hoeverweg de auto voor hem inhalen. Vlak voor de bocht kwam hij op een vluchtheuvel terecht waar hij links moest blijven rijden, maar op dat moment kwam er een tegenligger aan. De inhalende auto raakte vervolgens een andere auto, begon te slingeren en ramde een tweede auto om vervolgens meerdere keren over te kop te slaan. De auto komt verderop op zijn kant tot stilstand.

Tot verrassing van de overige weggebruikers blijkt de bestuurder slechts lichtgewond: hij weet op eigen racht uit zijn auto te komen. Hij is in een ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

De politie heeft de medewerkers van de VOA het ongeval laten onderzoeken en zal proberen te achterhalen waarom de  man zo'n vreemd rijgedrag vertoonde. De Hoeverweg is tot ongeveer 18.45  uur afgesloten geweest in verband met het onderzoek en het bergen van twee autowrakken. (foto's: DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 3864x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/