Alkmaar, 14 januari 2012. AZ heeft ook het laatste oefenduel in Belek gewonnen. De Alkmaarders bleken een flinke maat te groot voor FK Baku uit Azerbeidzjan. AZ nam meteen vanaf het begin het initiatief maar wist net als in de andere wedstrijden de kansen niet te verzilveren. Uiteindelijk was er een vrije schop nodig om Rasmus Elm te laten scoren: 1-0. Een mooie kopbal vanuit een corner van Maarten Martens zorgde voor de volgende goal (2-0) en Roy Beerens scoorde voor de rust nog met een traditioneel  hard en hoog schot. 3-0. In de rust werd flink gewisseld, maar dat had geen gevolgen voor de overmacht die AZ had, na tien minuten scoorde Martens voor de tweede keer. 4-0. Met een counter wist FC Baku de nul van het bord te poetsen (4-1) en kort daarna maakte Ruud Boymans het laatste doelpunt van de wedstrijd. Eindstand 5-1.

Bekeken: 1791x