De nieuwe weg achter station Alkmaar krijgt de naam Wognumsebuurt. Dat meldt het NHD.

Half september was de gemeente nog van plan om deze nieuwe weg de Kruseman van Eltenlaan te noemen en de huidige Kruseman van Eltenweg een zijweg van de Wognumsebuurt te maken. De bewoners van zeven huizen aan de Kruseman van Eltenweg waren hier niet blij mee, omdat ze dan opgezadeld zouden worden met allerlei bureaucratische rompslomp rond een adreswijziging terwijl ze niet verhuisd zijn.

Later meldde burgemeester Bruinooge dat de nieuwe weg toch een andere naam zou krijgen of zou worden doorgetrokken als Wognumsebuurt. Vervolgens werd de bewoners gevraagd om een naam te kiezen voor de nieuwe weg en voor het fietspad tussen de Kruseman van Eltenweg en de Wognumsebuurt.

De straatnamencommissie heeft uit de aangedragen suggesties  voor het fietspad de naam Bergerhof gekozen. Wat betreft de nieuwe weg waren onder andere de namen belloweg, Klaproosstraat en Bellospoor aangedragen, maar hier heeft de commissie vastgehouden aan het idee om de Wognumsebuurt door te trekken. 

Pin It
Bekeken: 6007x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/