Het plan Victoryveste zorgt voor flinke verdeeldheid en verwarring. Aan de ene kant is er projectontwikkelaar Timpaan die al drie miljoen in het plan heeft geïnvesteerd, en aan de andere kant de ondernemers en de omwonenden, die nog grotere parkeerproblemen voorzien dan er nu al zijn.

Volgens Timpaan zouden bij het afblazen van het plan jonge woningzoekenden worden gestraft omdat ondernemers niet aan de parkeernorm voldoen.

De ondernemers in kwestie zien dat echter anders: volgens hen maakt het terrein deel uit van het Victory Building-project van wijlen vastgoedondernemer André van Wonderen. Dat project omvat twee kantoortorens, een hotel en twee restaurants. Die voldoen met het huidige terrein nog aan de parkeernorm. Tenminste, volgens een vergunning die niemand meer kan vinden. Hierdoor kon Van Wonderen, volgens de ondernemers tegen de afspraken in, een deel van het parkeerterrein verkopen om een faillissement af te wenden. Het kantorencomplex ging in 2012 alsnog failliet en is nu eigendom van het bedrijf Propertize, dat er nu weer vanaf wil.

De gemeente Alkmaar heeft het bouwplan van Timpaan vorig jaar goedgekeurd. In juli 2015 werd het plan nog iets aangepast vanwege een bezwaar van het Golden Tulip Hotel over het lagere aantal beschikbare parkeerplaatsen. Het aantal geplande appartementen werd toen teruggebracht van 64 naar 57, zodat er een parkeerstrook van tien tot twaalf meter tussen het appartementengebouw en het hotel beschikbaar zou komen.

Op 27 november sprak de gemeenteraad zich grotendeels negatief uit over het bouwplan, waarbij nog steeds de parkeerproblematiek een belangrijk punt was. Later besloot de gemeenteraad alsnog om het plan een kans te geven en kreeg wethouder Anjo van de Ven tot februari 2016 de tijd om een oplossing te zoeken voor de voorziene parkeerproblemen.

 

Pin It
Bekeken: 4627x
http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/