Op 30 december bakken de scouts van scoutinggroep De Geuzen uit Alkmaar voor de 59e keer hun traditionele oliebollen. Dit jaar gaan ze 25.000 oliebollen bakken die onder andere huis-aan-huis worden verkocht.

De Geuzen hebben inmiddels een grote ervaring opgebouwd in de oliebollenbakkerij. In de 80 jaar dat de groep bestaat is het bakken van oliebollen een vaste traditie geworden. Hiermee willen de scouts geld verdienen voor de vaste lasten, het onderhoud van het clubgebouw “De Geuzenkorf” en de aanschaf van nieuwe spelmaterialen. 

Op 30 december zullen ongeveer 100 vrijwilligers in ploegendiensten bezig gaan met het maken van deeg, het bakken en het inpakken van de bollen. Op 31 december komt de bezorgdienst in actie. Vóór 16:00 uur heeft iedereen dan zijn bestelling aan huis bezorgd. Meer informatie over de oliebollenactie of scoutinggroep De Geuzen is te vinden op www.de-geuzen.nl.

De oliebollen, met of zonder rozijnen, worden thuisbezorgd op donderdag 31 december. Ze worden verkocht per zak van 10 stuks en kosten € 5,- per zak. Bestellen is mogelijk tot en met maandag 28 december 21.00 uur via www.oliebol.de-geuzen.nl en 06-31244768.

Ook bedrijven kunnen tot dit tijdstip oliebollen bestellen. De oliebollen worden dan op woensdag 30 december of donderdag 31 december voorzien van poedersuiker op een afgesproken tijd bezorgd. Bedrijven kunnen bestellen via 06-31244768 of via de website www.bedrijven.de-geuzen.nl.

Op woensdag 30 december en donderdag 31 december kunnen de oliebollen ook gekocht worden bij vier verkooppunten. Op Overstad in Alkmaar is een verkooppunt op de parkeerplaats van Klercq, naast de betaalautomaten bij het Beatles-museum. Ook wordt er dit jaar verkocht in Egmond aan Zee, de ijswinkel Pravesani in de Voorstraat en bij clubhuis van De Geuzen aan het Honkpad achter de Egmonderhout. De verkoop zal op woensdag 31 december starten van 12.00 uur tot 18.00 uur en op donderdag 31 december vanaf 10.00 uur.

Pin It
Bekeken: 5027x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/