De bussen van Connexxion rijden vanaf 13 december volgens een nieuwe dienstregeling. Het gaat vooral om aangepaste vertrektijden, maar een aantal routes zijn aangepast, opgeheven of juist nieuw. Dit met als doel de service te optimaliseren, stelt Connexxion.

De nieuwe dienstregeling is te vinden op connexxion.nl. Voor actuele reisinformatie kan de vernieuwde Connexxion–app gebruiken. Deze bevat een aantal handige extra’s, zoals het instellen van favoriete buslijnen. Actuele wijzigingen of verstoringen op deze lijnen wordt dan over bericht. Dit kan zelfs specifiek alleen op gewenste dagen en tijden.

Verder bevat de app ook vertrouwde informatie als actuele vertrektijden, inclusief vertragingen en omleidingen, en uiteraard een handige reisplanner. De app is gratis verkrijgbaar in de App en Google Play Store.

Ter promotie van de nieuwe dienstregeling lanceerde Connexxion in de laatste week van november de ‘Mis ‘m niet campagne’ met huis-aan-huis bladen, stickers in de bus, posters en berichten op social media. In de bussen hangen flyers met wijzigingen en het reizigersmagazine ‘Opweg’ wijdt er extra pagina’s aan. De reiziger kan via de klantenservice een lijnfolder aanvragen waarin de dienstregeling per buslijn staat weergegeven.

Pin It
Bekeken: 3042x
http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/