Vanaf januari doet Connexxion voor in elk geval drie maanden het regiovervoer in Alkmaar, Heiloo, Castricum, Uitgeest, Heerhugowaard, Langedijk en Bergen. Op 17 december zal de rechter oordelen of de aanbesteding van de gemeente Alkmaar volgens de regels is gegaan. Als dat oordeel positief is krijgt Connexxion een langer contract. De regiotaxi is bedoeld voor mensen met een Wmo-pas die door een beperking geen gebruik kunnen maken van het reguliere openbaar vervoer.

Vóór Connexxion verzorgde de Bios-groep het regiovervoer, maar in juli publiceerde de gemeente Alkmaar bij een aanbestedingsprocedure per ongeluk vertrouwelijke informatie van hen, waardoor andere partijen een oneerlijk voordeel zouden hebben. De aanbestedingsprocedure moest daardoor opnieuw.

Pin It
Bekeken: 3453x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/