Op 18, 19 en 20 december zamelen mensen met een beperking, net als vorig jaar, geld in voor 3FM Serious Request. Het Showhero Glazen Huis is zowel live op het Alkmaarse Canadaplein als via de livestream op de website van RTV NH te volgen.

Iedereen die geld inzamelt en dat bij het Showhero Glazen Huis komt langsbrengen, wordt door presentatoren Lucas Bugter en Maurice van der Poll in het zonnetje gezet en mogen hun favoriete nummer aanvragen bij de welbekende brievenbus. Online doneren is ook mogelijk via kominactie.3fm.nl. Alle donaties komen volledig ten goede aan 3FM Serious Request.

Een van de acties waarmee de deelnemers geld ophalen is een veiling. Gedurende het hele weekend kan er zowel op het plein als online via Marktplaats geboden worden op fantastische kavels.

Onder andere kan men bieden op een mooie herenfiets, twee keer een paar sneakers bij Sneakers Alkmaar op de Laat, een dagje touren op een Harley, een luxe overnachting voor twee personen (inclusief ontbijt) in de suite van King’s Inn City Hotel, een diner voor twee bij Fellini, een leren tas van Jeroen Besseling en twee door Hannah Wagendorp gesigneerde boeken van het ‘Vader & Dochterboek’. Meer op showhero.nl/glazenhuis/.

Pin It
Bekeken: 4851x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/