Woensdagmiddag kregen drie inwoners van Sint Pancras en Alkmaar de Prof. Mr. Pieter van Vollenhoven Penning uitgereikt voor hun actieve bijdrage bij de aanhouding van drie verdachten na een overval op de Read Shop in Sint Pancras. De penning is in Rotterdam uitgereikt door Van Vollenhoven zelf, als voorzitter van Stichting Maatschappij en Veiligheid.

Mevrouw A. Boersen (Sint Pancras), de heer T. Hoek (Sint Pancras) en de heer R. de Jonge (Alkmaar) zijn onderscheiden op voordracht van de burgemeester van Langedijk, de heer H. Cornelisse.

De penning bestaat sinds 2012 en wordt uitgereikt door de Stichting Maatschappij en Veiligheid. De stichting vindt het van groot belang dat iedereen zich inzet voor de veiligheid in onze samenleving. Daarom belonen en eren zij mensen die hier op een bijzondere wijze aan hebben bijgedragen.

Mensen die zich naast hun reguliere werk en/of zorgtaken met veel toewijding in het publieke domein inzetten voor openbare orde en veiligheid kunnen worden voorgedragen voor de penning. (foto: Gemeente Langedijk)

Pin It
Bekeken: 3447x
https://ee.itk.ac.id/data/