Zaterdag 12 december is Alkmaarder Rob Hoogland te gast bij boekhandel AKO De Mare. Om 15.00 uur signeert de Telegraaf-columnist zijn populaire bundel De Grote Hoogland.

Rob Hoogland (1950) begon zijn journalistieke carrière als sportverslaggever bij het Noordhollands Dagblad en belandde via een tussenstop bij het Haarlems Dagblad in 1976 bij De Telegraaf. Daarvoor schreef hij tot nu toe meer dan 7000 columns die dagelijks worden gepubliceerd.

Hoogland is de nestor van De Telegraaf en -letterlijk- de grootste columnist van het land. Met zijn verfrissende directheid port hij werkend Nederland al meer dan 25 jaar elke ochtend wakker. Veelal geleid door verbazing, maar soms ook door ontroering, mijdt hij geen enkel onderwerp. De hypocrisie in de werelden van politiek en religie, de tergende bureaucratie, de correctheid die het land in zijn ogen in een ijzeren greep houdt, dogma's van de linkse kerk: Hoogland zet zijn gedachten erover dag in dag uit ironisch op papier. In De Grote Hoogland is een selectie uit zijn columns van de laatste vijf jaar bijeengebracht.

Parool columnist Theodor Holman: "Ik me vaak afgevraagd: waarom is Rob Hoogland zo goed? Ik weet het nu. Rob is kunstenaar, Pietje Bell, een reus, criticus, cabaretier, drinkebroer, fijnzinnig, bescheiden, poëtisch, humoristisch, humoristisch en humoristisch, maar vooral een schrijver voor de fijnproever. Een columnist voor wie ik mijn hoed afneem en een buiging maak, om vervolgens snel te vragen waar we iets gaan drinken."

De Grote Hoogland is verschenen bij uitgeverij Pepper Books en is te verkrijgen voor € 15,99.

Pin It
Bekeken: 3494x
http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/