Ruim een jaar geleden brandde de kantine en de tennishal van TC Daalmeer volledig af. Op 7 november was het compleet vernieuwde tenniscentrum feestelijk geopend en in plaats van cadeaus heeft de Stichting De Groene Voet haar gasten gevraagd een donatie te doen aan het Jeugdsportfonds. Woensdag is de opbrengst van €500 symbolisch overhandigd middels een cheque.

Gerard Pol, voorzitter van Stichting De Groene Voet en Eric de Lange, voorzitter van TC Daalmeer, overhandigden de cheque aan Wim van der Ham en Larissa Terlaak van het Jeugdsportfonds Alkmaar.

Namens Matchtennis overhandigde tennisleraar Maarten Berendsen een cheque voor maar liefst tien gratis tennislessen voor kinderen. "Alle kinderen moeten kunnen sporten, wij zijn blij dat wij door deze actie hier een bijdrage aan kunnen leveren", zegt Pol.

Het Jeugdsportfonds Alkmaar zet zich in voor Alkmaarse kinderen uit gezinnen met een laag inkomen. Voor deze kinderen wordt contributie en benodigdheden betaald, zodat zij ook lid kunnen worden van een sportvereniging en mee kunnen doen met leeftijdgenootjes.

Pin It
Bekeken: 4161x
http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/