Anno 2015 is armoede nog altijd aanwezig in onze samenleving. Voor gezinnen die in armoede leven is er daarom het minimabeleid, maar het beleid is wellicht verouderd en is daardoor niet meer zo goed als we denken.

Daarom organiseerde de gemeente Alkmaar donderdag een participatiemiddag in de Blije Mare. Mensen van verschillende maatschappelijke organisaties gingen met elkaar in gesprek om te kijken of het huidige minimabeleid nog voldoet en hoe het verbeterd kan worden. De mensen waren in drie groepen verdeeld waarin verschillende aandachtspunten werden besproken. Dat leverde flink wat discussies onderling op.

Wethouder Anjo van de Ven denkt zeker te weten dat er een aantal goede ideeën uit de middag zullen voortvloeien. Martin Stempher, ambtenaar bij de gemeente Alkmaar, vertelt dat het erg interessant was om met mensen om de tafel te zitten “die meningen met elkaar deelden, ideeën met elkaar uitwisselden, maar ook ingingen op de ideeën die er waren.” Stempher zegt veel dingen gehoord te hebben die de gemeente zeker gaat meenemen om het minimabeleid eenvoudiger te maken.

 

Pin It
Bekeken: 4738x
http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/