Het Openbaar Ministerie heeft een celstraf va 39 maanden waarvan 9 voorwaardelijk geëist voor de 25-jarige overvaller Jeffrey van K, voor de overval op de Reashop in Sint Pancras. Ook moet K. een boete van 500 euro betalen.

K.  ging op 16 september met een panty over zijn hoofd en een revolver in de hand de Readshop binnen en eiste geld en sigaretten. De bedrijfsleidster sloeg daarop alarm, en K. vluchtte de winkel weer uit, met slechts vijf pakjes sigaretten als buit. Zijn vriend, die de klaarstaande vluchtauto bestuurde, reed echter snel weg en K. werd door omstanders overmeesterd. De inzittenden van de vluchtauto werden kort daarna ook gearresteerd, maar zij werden kort daarna vrijgelaten omdat er onvoldoende bewijs was voor hun betrokkenheid.

In de vluchtauto vond de politie later een grote hoeveelheid verpakt vlees, waarvan op camerabeelden bleek dat K. het eerder die dag bij een supermarkt had gestolen. K. verklaarde dat de overval een schreeuw om aandacht was omdat hij van zijn verslavingsprobleem af wilde. De rechter doet 24 december uitspraak.

Pin It
Bekeken: 3940x
http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/