De voortvarendheid waarmee het College het al sinds 2006 lopende dossier 'Villapark De Rijp' aanpakt werd tijdens de commissievergadering van donderdag 10 december geroemd. Een oplossing lijkt dan ook binnen handbereik. Wethouder Jan Nagengast nam de complimenten tot zich en beantwoorde de nog resterende vragen. Op één na.

Over de medewerking van het echtpaar dat al twee keer met succes bezwaar heeft aangetekend tegen de ontsluitingsweg omdat deze langs hun vakantiewoning loopt wilde hij zich niet uitspreken. De fracties wilden toch graag zeker weten dat er niet opnieuw zand in de machine zou worden gegooid, maar daar kwam geen uitsluitsel over. Wel benadrukte Nagengast dat er nu goed word samengewerkt en er een gerede kans is op een oplossing op zeer korte termijn.

Toch waren er nog wel wat punten van zorg. De beoogde nieuwe ingang wordt door meerdere partijen als 'te krap' gezien voor parkeerplekken, een receptie én een restaurant. daar zal nog naar worden gekeken. (foto: Bing Maps)

Pin It
Bekeken: 4532x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/