Het nieuwe jaar gaat goed van start voor Aanloophuis De Steiger, dankzij de toezegging van financiële steun van Specsavers Alkmaar. Vanaf januari gaat de winkel een jaar lang voor de stichting sparen. Lokale initiatieven konden zich de afgelopen maanden aanmelden voor een steuntje in de rug. De Steiger verwierf de meeste stemmen in Alkmaar.

Bijna 400 lokale initiatieven in Nederland meldden zich aan op de website van Stichting Specsavers Steunt. Het publiek bracht vervolgens gedurende drie weken massaal zijn stem uit. In totaal is er ruim 135.000 keer gestemd.

Joshua Bürgés van Aanloophuis De Steiger: “We zijn ontzettend blij met de financiële steun van Specsavers Alkmaar. We vinden het heel bijzonder dat er zo veel mensen op ons hebben gestemd. Dat is een extra aanmoediging om ons ook in het komende jaar met veel enthousiasme in te zetten voor bezoekers in Alkmaar. De donatie is uiteraard heel erg welkom en we zullen hiervoor een heel goede bestemming vinden”.

Iedere Specsavers-winkel doneert voor elk verkocht montuur en hoortoestel automatisch een vast bedrag aan Stichting Specsavers Steunt. Het geld gaat naar lokale goede doelen en het Nationaal Fonds Kinderhulp.

Pin It
Bekeken: 3717x
http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/