Alkmaar, 1 februari 2012. Woensdagavond kende het vervolg van het bekeravontuur voor AZ. Na de winst tegen Ajax, twee weken geleden, was het de beurt aan Topklasser GVVV om te proberen de Alkmaarders uit de beker te spelen. In de tiende minuut leek het te gaan lukken, doordat een mislukt voorzet achter de AZ-keeper terecht kwam. Tien minuten later kon Martens de stand weer gelijk maken.
AZ bleef heel lang zoeken naar de voorsprong, maar GVVV, vooral door de uitblinkende keeper, kon het doel schoon houden. In de 66e minuut schoot Martens zijn tweede bal in het doel, waardoor de eindstand van 2-1 op het bord kwam. GVVV was vooral niet een amateurclub die naar Alkmaar is gegaan om afgeslacht te worden. Ze hielden goed stand en maakten het een vermakelijke wedstrijd.
Donderdagavond wordt bekend wie de volgende tegenstander is van AZ.

Bekeken: 1655x