Spelmaker Activision organiseerde zaterdagmiddag een 'Black Ops III Season Pass' evenement. Dat gebeurde in de Call of Duty pop-up store bij de Media Markt in Alkmaar.

Dat klinkt als een hele mond vol (en dat is het ook), maar spelers van de first person shooter Call of Duty kwamen er massaal op af. Dat was niet alleen te danken aan de ter plekke te spelen exclusieve Giant Zombies Map, maar ook aan de meet & greet mogelijkheid met Youtubers 'Yarasky' en 'Thedutchterms'. Opvallend was de gemiddelde leeftijd van de bezoekers die ruim onder de 16 jaar lag, de minimum leeftijd voor het spel...

Speciaal voor dit Season Pass evenement was een game-opstelling geplaatst zodat bezoekers het tegen elkaar én tegen Yarasky en Thedutchterms kunnen opnemen. Wie tijdens het evenement Season Pass aanschafte kreeg een exclusief Call of Duty Black Ops III T-shirt. Een meer uitgebreide fotreportage is te vinden op onze Facebookpagina. Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp was er ook bij, hij schoot de reportage.

Pin It
Bekeken: 3722x
https://ee.itk.ac.id/data/