Ik blader in het programmaboekje van De Vest, seizoen 2011/2012. September tot en met een beetje mei, het is nu januari en mijn blik gericht op maart, aanstaande. Voor elk wat wils, veronderstel ik. Muziek, Ramses, op een vrijdagavond, dat lijkt me prima in te passen, tenzij de voorstelling al uitverkocht is. In de GZ, dat zal de grote zaal zijn vermoed ik, 35 euro per persoon, geen peulenschil of kattenpis, maar dan heb je hopelijk wel waar voor je geld. Vooraf koffie bij Studio misschien, een drankje in de pauze en na afloop een afzakkertje, nagenietend.

Zo'n avond is, nog afgezien van het aantal beschikbare plaatsen, niet voor iedereen weggelegd. Voor sommigen is het een hele ribbenkast en dus een holle maag, maar gelukkig is er de Alkmaarpas die iets van uitkomst biedt. Een korting van maar liefst 2 euro en vijftig cent, dat zet zoden aan de Dijk. Het is net genoeg voor een kopje koffie in de pauze. Cultuur is echt niet elitair, hooguit niet voor iedereen wegelegd. Echt niet.

Klaas Luchtmeijer

Pin It
Bekeken: 2614x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/