Het zit er weer op voor 2015: het Alkmaarse Showhero Glazen Huis. En ondanks dat het vooral gaat om het plezier dat mensen met een beperking er aan beleven is er toch weer een aanzienlijk bedrag 'opgehaald' in slechts 48 uur. Dit jaar stopte de teller pas bij € 8412,95.

Beide gastheren waren dan ook opgetogen en leken toch nog wat energie over te hebben na het marathonverblijf in het huis. Nu is het opruimen en uitslapen geblazen en... aftellen naar volgend jaar! Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp volgde de ontwikkelingen op de voet en maakte een fraaie reportage die te vinden is op onze Facebookpagina.

Pin It
Bekeken: 4089x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/