In de komende jaren zullen er bij de Rabobank Alkmaar ongeveer 50 van de 250 banen verdwijnen. Dat meldt het NHD. Rabobank kondigde onlangs een afslankoperatie aan die in 2018 afgerond moet zijn. In totaal moeten 9000 banen verdwijnen. Directievoorzitter Ralph van Soomeren laat weten dat er voornamelijk ontslagen zullen vallen in administratieve functies en diverse stafonderdelen.

Rabobank-klanten zullen niets van de afslankoperatie merken, onder andere doordat bijvoorbeeld bij een hypotheekaanvraag de klant van tevoren al online gegevens aanlevert en zo de medewerkers een deel van het werk uit handen neemt.

Pin It
Bekeken: 3796x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/