De Whatsapp-groepen van Buurtpreventie Alkmaar krijgen steeds meer vorm en meer inwoners melden zich aan.

Op de Facebookpagina van Buurtpreventie Alkmaar staat een overzicht van de diverse groepen waarbij mensen zich aan kunnen melden. Iedere Whatsapp-groep / buurt heeft een eigen contactpersoon die men een persoonlijk bericht kan sturen om toegevoegd te worden. Er zijn ook Facebookpagina's per buurt.

De Whatsapp-groepen zijn echt alleen voor urgente situaties waarbij aandacht van buurtbewoners gewenst is, bijvoorbeeld voor het doorgeven van een signalement bij een inbraak, beroving, vermissing of mishandeling. Duimpjes, smileys, niet relevante reacties of discussies op een Whatsapp werken heel storend en zijn dan ook niet gewenst.

Niet-urgente melding dienen geplaatst te worden op de  Facebookpagina's van de wijk. Wie een reactie kwijt wil kan dit ook via Facebook doen.

Pin It
Bekeken: 7225x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/