De brandweerlieden van Alkmaar werden vrijdagavond weggetrokken bij hun kerstviering met familie in de kazerne, om een brand te blussen in een flatwoning aan de Coornhertkade.

De brand zou in de slaapkamer zijn begonnen en zorgde naar zeggen voor veel rookontwikkeling. De bewoner was niet thuis en verder was ook niemand gewond geraakt.

Wel moest de politie de bewoners van de betreffende en ook omliggende woningen proberen te achterhalen, omdat die allemaal elders Kerst aan het vieren waren.

De bewoner van de flat waar de brand woedde, zal voorlopig ergens anders moeten verblijven, want er was veel brand- en rookschade. Mogelijk zal hij helemaal niet meer terugkeren, want de flat wordt in maart gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw.

Terwijl de mannen van brandweer Alkmaar, die op de kazerne verblijven tijdens Kerst, zich naar de brand spoedden, bleven hun vrouwen en kinderen achter de kazerne, waar het gezelschap net met het kerstmaal wilde beginnen. (foto's: DNP.nu)

Pin It
Bekeken: 5299x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/