Al had de politie een drukke nacht, de jaarwisseling is in het werkgebied Alkmaar-Duinstreek zonder grote incidenten verlopen. De meeste mensen hielden zich volgens de politie keurig aan het vuurwerkverbod in de Alkmaarse binnenstad en op het Pompplein in Egmond aan Zee.

Poppodium Victorie, Koel 310, Fellini en het Sportpaleis hadden een uitverkocht huis, maar zijn op enkele kleine ordeverstoringen na rustig verlopen. In verband met deze feesten werd de reguliere horeca niet erg druk bezocht.

Ook de vreugdevuren op de plaatsen waar deze waren toegestaan kenden een rustig verloop. Enkele spontane brandjes konden door agenten tijdig in de kiem worden gesmoord. In een enkel geval werden brandweerlieden tijdens hun werkzaamheden gestoord door omstanders.

Rond Winkelcentrum De Mare vond de jeugd het nodig om brandjes te stichten en vernielingen te plegen. De politie werd daar bij hun aankomst getrakteerd op zwaar vuurwerk. Eén jongen kon hier worden aangehouden.

In het centrum van Alkmaar is een 33-jarige man aangehouden voor mishandeling van zijn vriendin. In Oudorp is een 27-jarige man aangehouden voor bedreiging van een 14-jarige jongen. Beide verdachten brachten de nacht door op het politiebureau om zich vrijdag te verantwoorden.

In Bergen liep een dienstauto van de politie dusdanig veel brandschade op door een verdwaald stuk vuurwerk dat deze voorlopig niet inzetbaar is.

Pin It
Bekeken: 4852x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/