Vrijdag 15 januari reikte loco-burgemeester Victor Kloos om 16.00 uur een ere-insigne in goud van de stad Alkmaar uit aan mevrouw A.P.M. van Duijn-Bon. Ze kreeg de onderscheiding als blijk van waardering voor haar langdurige vrijwillige inzet voor de Wijkraad Nieuw-Overdie.

Mevrouw heeft zich met passie ingezet voor de wijk en haar bewoners. Een lange tijd is zij secretaris geweest van de Wijkraad en altijd nauw betrokken bij allerlei maatschappelijke zaken. Zij was de verbindende factor tussen gemeente, woningcorporaties, GGZ, GGD en diverse stichtingen en verenigingen in de wijk. Daarnaast is zij ook lang actief lid van de regiegroep Zuid, waarvan ze momenteel voorzitter is. Op de oorkonde die hoort bij de ere-insigne staat vermeld: “als blijk van waardering voor haar langdurige vrijwillige inzet voor de Wijkraad Nieuw Overdie”.

Pin It
Bekeken: 3787x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/