Alkmaar, 29 maart 2012. Vanaf maandag 2 april worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de Korte Vondelstraat omdat het wegdek aan vervanging toe is. Met de herinrichting wil de gemeente een veiligere, aantrekkelijkere en groene entree van de binnenstad realiseren, de werkzaamheden, het gaat om het aanleggen van een middenberm met groen en een aantal bomen, zullen ongeveer vier maanden duren en zijn eind juli afgerond. Het autoverkeer krijgt in beide richtingen één rijstrook en de fietsers krijgen een eigen fietsstrook. De trottoirs worden aangepast naar het voorbeeld van de binnenstad. Naast de zichtbare wijzigingen vinden er ook nog werkzaamheden onder de grond plaats. Zo wordt tussen het Wolfpad en de Schelphoek de riolering vervangen.

In de eerste fase wordt gewerkt van de kruising met de Hooftstraat tot en met de kruising met de Wildemanstraat/Wolfpad. De kruising blijft tijdens de werkzaamheden in gebruik. Als alles volgens planning verloopt, wordt deze fase eind mei afgerond. Aansluitend wordt de tweede fase uitgevoerd, die loopt van de Wildemanstraat/Wolfpad tot en met de kruising met de Oudegracht/Schelphoek. De verwachting is dat deze fase eind juli wordt afgerond.

Pin It
Bekeken: 2743x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/