Alkmaar, 01 mei 2012. De gemeente is binnen de eigen organisatie aan het kijken waar de komende vier jaar 21 miljoen euro bezuinigd kan worden. Op een totale begroting van 300 miljoen 21 miljoen bezuinigen is een flinke opgave. Zeker wanneer er binnen die 300 miljoen ook nog rekening gehouden moet worden met een bedrag van 50 miljoen waarvan de bestemming door de staat al is vastgesteld. Het is duidelijk dat er de komende jaren taken en bedrijfsonderdelen afgestoten moeten worden om de doelstelling te halen, het zogenaamde 'uitvlechten'. Afdelingen die mogelijk worden afgestoten zijn het museum en het theater, vastgoed, spoorbedrijf en Parkeerbeheer.

Dat er bij de bezuinigingsoperatie banen bij verloren zullen gaan ligt voor de hand, maar wethouder Peter De Baat laat weten dat er geen gedwongen ontslagen zullen vallen. Ook de serviceverlening naar de burger en de bedrijven wordt gereorganiseerd en dat wordt uiteraard gebracht als een verbetering. Er gaat zwaar ingezet worden op geautomatiseerde processen en internet zodat er straks 24 uur per dag vergunningen, paspoorten of ontheffingen kunnen worden aangevraagd. Het internet is straks de voordeur van de gemeentelijke dienstverlening. Pas als dat niet mogelijk is komt de telefoon of een bezoek in beeld.

Pin It
Bekeken: 1950x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/