Alkmaar, 03 mei 2012. Sarai de Haan is één van de jonge talenten van Festival Fac, een kunstenfestival dat wordt gehouden van 13 t/m 15 juli in Alkmaar. Ter voorbereiding op het festival geeft Sarai de Haan een drietal workshops in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Alkmaar Centrum. Iedereen is welkom om mee te doen, jong en oud. Iedereen die zijn fantasie wil gebruiken en de tijd heeft om te luisteren en te schrijven. Er wordt voorgelezen uit een boek, na een pagina kunt u het verhaal verder verzinnen en afmaken, alleen of met andere deelnemers van de workshop. De teksten en verhalen zijn in juli zichtbaar tijdens het Festival Fac.

Fac is een broedplaats voor jong talent en een podium voor gevestigde kunstenaars. Fac daagt uit en verrast door onverwachte combinaties van mensen, culturen, locaties en kunstdisciplines te verbinden in presentaties. In de aanloop naar het festival worden jonge kunstenaars begeleid door vertegenwoordigers van diverse instellingen en bedrijven. Sarai de Haan wordt gecoacht en begeleid door Sylvia Lourens, styliste bij Bibliotheek Kennemerwaard. De bibliotheek faciliteert Sarai en biedt ondersteuning tijdens de workshops die georganiseerd worden. Met de coach wordt een presentatie in elkaar gezet die drie dagen deel uitmaakt van het Festival Fac.

Workshops
U bent van harte welkom om bij één van de workshop aan te sluiten op 11 mei, 8 juni en 22 juni, en worden gehouden van 13.00 – 17.00 uur. Toegang is gratis. Bibliotheek Kennemerwaard locatie Alkmaar Centrum, Gasthuisstraat 2.

Pin It
Bekeken: 1744x
https://www.malkelapagading.com/situs-slot-mahjong/ https://simacan.pesawarankab.go.id/slot-demo/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://dorsekgacor.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/usaklub-slot.html https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/