Het college van Alkmaar stemde half december 2015 in met de bijdrage van 518.000 euro voor de aanleg van een ontsluitingsweg voor zwaar vrachtverkeer naar Villapark De Rijp. Omdat er in het park aan de Groenedijk 194 chalets worden bijgebouwd rijdt er nogal wat vrachtverkeer af en aan, en dat moet nu nog door smalle straten in Oost- en West-Graftdijk.

De bewoners van het chalet dat voor de aanleg van de weg eigenlijk weg moest omdat de weg zo’n beetje in hun achtertuin zou komen zouden nu zijn uitgekocht door Monarch Recreatie, een van de investeerders. Hierdoor is belangrijke vooruitgang is geboekt. De kwestie rond de ontsluitingsweg schiet beter op sinds de gemeentes Graft-De Rijp en Schermer zijn gefuseerd met Alkmaar. De voormalige gemeente Graft-De Rijp was niet bijzonder besluitvaardig, maar de gemeente Alkmaar heeft het dossier voortvarend opgepakt. (foto: Bing Maps)

Pin It
Bekeken: 4114x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/