Adviesbureau Retail Management Center stelt voor de regio Alkmaar stelt een detailhandelvisie op, meldt De Koerier. Het bijkomende onderzoek richt zich op bezoekersstromen, trendanalyses, het DNA van winkelgebieden, benchmark-onderzoek en vorming van de visie. Voor het onderdeel bezoekersstromen worden in Heerhugowaard negen wifi-meetpunten opgezet, om het gedrag van de consument in kaart te brengen.

De detailhandelsvisie richt zich op vraag en aanbod in de regio. De visie bestaat uit maatregelen per winkelgebied en afspraken op regionaal niveau, die tot een duurzame winkelstructuur moeten leiden.

Er komen drie wifi-meetpunten in zowel Middenwaard en Centrumwaard, op het Stationsplein twee. Gemeten wordt het aantal passanten, de verblijfstijd en hoe vaak iemand een gebied bezoekt. Meteen wordt duidelijk of mensen meerdere winkelgebieden bezoeken. Ook de gebieden Berckheidelaan, Middenweg-Bickerstraat, Winkelcentrum Stad van de Zon en Woonstrip Beveland worden onderzocht. De privacy van bezoekers wordt gewaarborgd.

Opstelling van de visie kost de zeven regiogemeenten €34.000, de provincie subsidieert €10.000.

Pin It
Bekeken: 3373x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/