In de nacht van maandag op dinsdag hield de politie twee 18-jarige Heerhugowaarders aan vanwege een inbraak in een eethuis aan de Walruskoog in Alkmaar en het voorhanden hebben van inbrekersgereedschap.

Rond 01.50 uur kreeg de politie melding dat er werd ingebroken in een eethuis aan de Walruskoog. Ter plaatse zagen agenten een ingeslagen raam. Twee gokkasten, die in de zaak stonden, waren opengebroken. Toen de eigenaar van de zaak ter plaatse kwam, vertelde hij dat de inbrekers niets hadden buitgemaakt, omdat de kasten ’s avonds waren geleegd.

Een politiepatrouille zag rond 2:50 uur een auto rijden over de Oosttangent in Heerhugowaard, met achter het stuur een van de verdachten, een bij de politie bekende inbreker. Bij controle bleek in zijn auto  gereedschap te liggen, vaak gebruikt bij inbraken. De man is aangehouden en het gereedschap in beslag genomen. De politie onderzoekt of het gereedschap is gebruikt bij de inbraak aan de Walruskoog.

Uit onderzoek kwam de identiteit van de tweede verdachte naar voren. Hij kon diezelfde nacht ook worden aangehouden.

Pin It
Bekeken: 3579x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/