Met een grote meerderheid is tijdens de ledenvergadering het nieuwe vijfkoppige Alkmaarse SP-bestuur gekozen. Hiermee komt een eind aan een periode van anderhalf jaar opbouw onder toezicht van het landelijk partijbestuur.

De afgelopen maanden groeide de groep gestaag en ontstond er draagvlak om weer zelfstandig verder te gaan. Ook het landelijk SP-bestuur, vertegenwoordigd door de waarnemend voorzitter, schaarde zich achter deze doelstelling. Zodoende was er van de week een ledenvergadering gepland.

Tijdens de vergadering bleek er veel enthousiasme voor de doorstart, waarbij Koen Zoon tot nieuwe voorzitter werd gekozen. De SP Alkmaar lieten zich de laatste maanden al in Alkmaar zien met acties voor een betere zorg, een lasershow en flyeren, maar de partij is nu dus écht terug.

In de zomer van 2014 sloot bepaalde de landelijke SP dat haar Alkmaarse tak uit onvoldoende basis had en sloot de fractie buiten de gemeenteraadsverkiezingen. Met veel nieuwe, veelal jonge gezichten is er afgelopen anderhalf jaar hard gewerkt om de afdeling uit het slob te trekken.

Pin It
Bekeken: 4368x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/