Alkmaar, 20 juni 2012. De Alkmaarse 'glasmaniak' heeft dinsdag de landelijke media gehaald door maar liefst 32 ramen van het politiebureau aan het Mallegatsplein te vernielen. Het gaat om een 27-jarige Alkmaarder die op zoek was naar een plek om te slapen.  Een techniek die hij, zo is inmiddels gebleken, wel vaker heeft toegepast. In de zomer van 2011 heeft hij ook al eens ramen van het politiebureau vernield, ook om een slaapplaats te krijgen. Maandagavond kregen agenten pas laat in de gaten wat hij aan het doen was omdat ze aan de andere kant van het gebouw zaten en er ook niemand naar de camerabeelden keek. Eerder die dag was de Alkmaarder wegens overlast aangehouden waarbij hij aangaf nergens terecht te kunnen en door de hulpverleningsinstanties van het kastje naar de muur gestuurd te worden.

Ook bij de politie ving hij bot want hij werd rond 18.00 uur weer op straat gezet. De man zit nog steeds vast terwijl de politie de zaak onderzoekt. Aanleiding om de bewaking van het politiebureau aan te passen is er volgens een woordvoerder niet omdat het om een incident en een noodkreet gaat.

 

Pin It
Bekeken: 1420x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/