Alkmaar, 27 juni 2012. Op televisie is het altijd duidelijk merkbaar wanneer de zomer intreedt, het is dan weer herhalingstijd, en ook theaters en bioscopen programmeren wat voorzichtiger. Er zijn immers veel mensen op vakantie en dat betekent potentieel minder bezoekers over de vloer. Maar Provadja doet het dit jaar anders en gaat juist méér en vaker programmeren. Het is mogelijk door een samenwerking met de Filmschuur uit Haarlem. De Filmschuur heeft de afgelopen jaren laten zien 'het kunstje' uitstekend te beheersen en is inmiddels één van de best lopende filmhuizen in Nederland. Voortaan handelen Provadja en de Filmschuur zaken als inkoop en filmfestivalbezoek samen af.

Door die samenwerking komen nieuwe films sneller naar Provadje en is er in juli en augustus niet twee keer per dag maar vijf keer per dag een voorstelling te zien. Provadja toont hiermee opnieuw professionele ambities te hebben én te kunnen waarmaken. Het laat zich niet van de wijs brengen door de politieke perikelen rond de huisvesting en blijft werken aan de eigen ontwikkeling. In maart werden er nog nagelnieuwe digitale projectoren geplaatst. Directeur kees Wieringa sluit niet uit dat Provadja ook na de zomer vijf films per dag blijft programmeren.

Pin It
Bekeken: 1619x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/