Alkmaar, 10 juli 2012. Maandagochtend zagen agenten een auto met ongeveer 100km/u over de Nollenweg rijden terwijl daar maximaal 70km/uur gereden mag worden. Ook haalde de chauffeur diverse  andere auto’s in zonder richting aan te geven. Op de Schagerweg vertoonde hij hetzelfde gedrag waarna de agenten besloten de chauffeur staande gehouden. De 23-jarige Heerhugowaarder verklaarde dat hij zich had verslapen en daarom te hard reed, hij had zich al om 07.00 uur op zijn werk moeten melden. De agenten vermoedden dat de man zich had verslapen door alcoholgebruik en lieten hem blazen. Hij bleek inderdaad te hebben gedronken en blies op het bureau 185ug/l.

Hij kan in ieder geval een boete van 340 euro verwachten voor het rijden onder invloed, het bedrag voor de snelheidsovertreding is nog niet bekend, en voor het niet aangeven van richting kreeg hij alleen een waarschuwing. Eigenlijk had hij nog geluk, want als hij op tijd was geweest voor zijn werk en was aangehouden, was het alcoholpromillage hoger geweest en was hij bij de aanhouding vermoedelijk zijn rijbewijs kwijt geraakt.

Pin It
Bekeken: 1420x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/