Woensdagmiddag moest het verkeer op de Westerweg (N242) richting Alkmaar ter hoogte van de afslag naar Broek op Langedijk worden omgeleid. Dit was in verband met een ongeval tussen twee vrachtwagens.

De vrachtwagens waren samen met de andere weggebruikers opgetrokken bij de verkeerslichten in de richting van Alkmaar, toen de chauffeur van de achterste wagen, een betonwagen, zich liet afleiden door een personenauto die nog via het verdrijvingsvlak wilde voordringen.

De bestuurder van de betonwagen probeerde een ongeval nog te voorkomen door scherp naar links te sturen, om zo via het verdrijvingsvlak en een vluchtheuvel een ongeval te vermijden. Hij raakte op het laatste moment de de achterkant van zijn voorganger en verloor daarbij een deur en zijn voorraam. Tijdens de afhandeling van het ongeval is de N242 afgesloten geweest voor alle verkeer richting Alkmaar. (foto's: Erik Stevens)

Pin It
Bekeken: 4516x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/