Zondag 15 mei vindt de derde editie van Rondje Oudorp plaats. Rondje Oudorp richt zich op zowel beginnende als meer gevorderde hardlopers. Sportwethouder Pieter Dijkman geeft het startschot op het terrein van Kolping Boys. Het parcours loopt door het centrum van Oudorp en door de uitgestrekte polder.

De afgelopen twee edities van Rondje Oudorp waren een uitverkocht succes en ook de aankomende editie belooft een mooi evenement te worden. Het parcours is uitgezet naar de wensen van de deelnemers van vorig jaar. Wie zich voor 18 april inschrijft, kan zijn of haar startnummer personaliseren met de eigen naam.

Kinderen tot en met tien jaar die deelnemen aan de 1,5 km Kidsrun kunnen van instructeurs van Alkmaar een heuse warming-up krijgen. Volwassenen hebben de keuze uit 5km of 10km en ze worden met een mooie herinnering onthaald bij de finish.

Er worden tussen 1250 en 1500 hardlopers verwacht. Inschrijven is tot 1 mei mogelijk op RondjeOudorp.nl. Het startnummer kan worden opgehaald bij de stand van hoofdsponsor All4Running, waar de deelnemers 15% korting krijgen op de collectie.

Pin It