Beetje somber weer, maar het was overal droog tijdens de feestelijke jaarlijkse PCC-Actiedag. De leerlingen van de vijf vestigingen van het Petrus Canisius College renden, voetbalden en klommen voor hun zelfgekozen goede doel: de San Nicolas School in Medellin (Colombia).

De scholieren organiseerden leuke workshops voor 65 asielzoekers zoals gamen, leren fietsen, kennismaken met nationale lekkernijen en natuurlijk was er ook een kindercrèche voor de allerkleinsten. Andere leerlingen ontdeden een hele wijk van zwerfafval. Vorig jaar verzamelden de leerlingen zo maar liefst €26.920,56. Hoeveel hun inspanningen dit jaar opleveren zal de komende weken duidelijk worden.

De foto's bij de kindercrèche zijn gemaakt door derdejaars leerlingen van PCC Fabritius, de foto's van het opschonen van De Hoef door tweedejaars leerlingen van PCC Fabritius, de foto's van de Klimduin Challenge door eerstejaars leerlingen van PCC Oosterhout.

Pin It
Bekeken: 4447x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/