Alkmaar, 27 augustus 2012. Vrijdagavond rond 23.30 uur hoorden politiemedewerkers vanaf het politiebureau aan het Mallegatsplein glasgerinkel. Het geluid kwam van de andere zijde van het kanaal, vanaf de Noorderkade. Ter plaatse bleek een raam vernield te zijn van de voormalige bandenhandel Noorderkade. De agenten troffen bij het pand een 30-jarige man en een 24-jarige vrouw aan, beiden afkomstig uit Polen. Ze werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar beiden  verklaarden niets met de vernieling te maken te hebben gehad, maar ook op het geluid van het glasgerinkel af te zijn gekomen.
Bij controle bleek tegen de man nog een geldboete open te staan van 435 euro, én bleek hij tot ongewenst vreemdeling te zijn verklaard. De man werd hierop ingesloten, de vrouw werd heengezonden.

Pin It
Bekeken: 1652x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/