Normaal gesproken is het al een plaatje: prachtig gele kazen die keurig op een rij in een ochtendzonnetje liggen. Maar afgelopen vrijdag zag alles er nog spectaculairder uit omdat er naast de kazen ook 25.000 tulpen te bewonderen waren. Tulpen en kazen, veel Hollandser wordt het niet. En dat was ook precies de bedoeling want de bel werd geluid door Bart Siemerink, directeur van Bloemententoonstelling Keukenhof.

De Keukenhof en de Kaasmarkt gaan een samenwerkingsverband aan waarbij beiden door elkaar gepromoot worden en dat moet dan weer leiden tot meer bezoek aan zowel de Keukenhof als de Kaasmarkt. Om dat te illustreren wordt tijdens het Oud-Hollands Weekend in de keukenhof geopend door een Alkmaars kaasmeisje en is er drie dagen lang een mini Alkmaarse kaasmarkt. Na afloop werden de tulpen uitgedeeld aan het publiek.

Pin It
Bekeken: 5408x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/