Alkmaar, 22 september 2012. ieder jaar kan Alkmaar weer genieten van een muziek evenement met prachtige show elementen op het Waagplein: de jaarlijkse Taptoe. Drumbands, showkorpsen, fanfares en harmonieën komen uit het hele land naar de kaasstad om hun letterlijk en figuurlijk hun beste beentje voor te zetten en het publiek te vermaken met hun kunnen. Dat begint 's middags al wanner de diverse bands zich in de binnenstad van Alkmaar presenteren tijdens de Parade. Aan het eind van de middag is er de jeugdtaptoe voor de jeugdkorpsen en in de avond gaan de 'grote' korpsen' los op het Waagplein. Een echt spektakel! Zoals ieder jaar werd ook de taptoe 2012 georganiseerd door het Trompetterkorps Alkmaar.

De bezoekende korpsen waren het Pasveerkorps uit Leeuwarden, Christelijke Showkorpsen Irene uit Ede, Christelijke Drum- en Showfanfare DVS (Door Vriendschap Sterk) uit Katwijk en de Christelijke Muziek- en Showband Juliana uit Amersfoort. De jeugdkorpsen die te gast waren waren Jong Advendo uit Sneek, Jong Euroband uit Rotterdam, Jeugdband Sternse Slotlanders uit Franeker en natuurlijk het eigen  Junioren Trompetterkorps uit Alkmaar. 

Parade (foto's: Peter Heins)

Taptoe (foto's Peter Heins)

Pin It
Bekeken: 1697x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/