Het staat wat de coalitie van Alkmaar betreft vast dat er sowieso vanaf volgend jaar toeristenbelasting in Alkmaar wordt ingevoerd. Dat is namelijk vastgelegd in het coalitieakkoord. Over de hoogte van het bedrag kan echter nog worden gediscussieerd, zo bleek dinsdagavond tijdens de commissievergadering. Er zijn namelijk meerdere signalen gekomen dat horecaondernemers een bedrag van 2,50 euro per persoon per nacht veel te veel vinden.

Ook de oppositie bleek niet zo’n fan te zijn van de toeristenbelasting. Zo meldde BAS-fractievoorzitter Ben Bijl ertegen te gaan stemmen. Maya Bolte van Leefbaar Alkmaar wees hem er daarop fijntjes op dat Bijl toen hij nog fractievoorzitter van OPA was juist voor de toeristenbelasting had gestemd. Donderdag wordt over de toeristenbelasting een definitief besluit genomen.

Pin It
Bekeken: 4275x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/