Alkmaar, 29 september 2012. Het was voor de familie Admiraal een wedstrijd met een bijzonder tintje, want de achtjarige dochter van pa en ma liep parmantig rond in een t-shirt met een dubbele boodschap: op de achterzijde was te lezen: "mijn papa is coach van Plubos", terwijl op de voorkant van het shirt het Watervogels, het team van mama, werd aangemoedigd. Plubos begon zonder al te veel vertrouwen aan de uitwedstrijd in Den helder. Brigitte Pluijmers was geschorst, Mona de Voogd en Rina Blondeau konden wegens blessures niet meedoen en tot overmaat van ramp werd ook Inge Gimbel nog ziek. Het moest dus met maar één wissel klaargespeeld worden, terwijl Watervogels de beschikking had over vijf wissels. De meiden van Plubos vochten voor wat ze waard waren en speelden strijdlustig. Vooral Deborah Cordes kwam achterin verrassend goed uit de verf, terwijl het een voor haar onbekende positie is. 

Voor de onervaren Rianne Schoonhoven was het verdedigen tegen het patroon van Watervogels nog even wennen. Te fel instappen gaf de thuisploeg de kans om de verdediging uit te spelen. Ook werd een corner fataal. Toch gaven de Alkmaarsen zich niet snel gewonnen en kwamen ze nog dichtbij een aansluitende treffer. Lange tijd bleef de teller op 2, drie minuten voor rust viel echter de genadeloze 3e tegengoal en was het duel beslist. Mirjam van Dijk viel op door diverse onderscheppingen en was sterk aan de bal. Ook Bianca Webeling liet zich van haar goede kant zien. Een goal had verdiend geweest als beloning voor het harde werken en bij vlagen goede spel. Watervogels scoorde nog wel tweemaal en bracht daarmee de eindstand op 5-0. Plubos ging strijdend ten onder en de uitgeputte dames waren blij het eindsignaal te horen.  Ondanks het verlies heerste er een positieve sfeer met hoop voor de toekomst.

 

Pin It
Bekeken: 1244x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://e-learninggender.kemenpppa.go.id/slot-gacor-online/ http://elibrary.pipmakassar.ac.id/demo-pg-soft/ http://admperpus.jogjakota.go.id/slot-demo/ https://inlis.pacitankab.go.id/slot-online-gacor/ http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/